Principală  —  Ediţia PRINT  —  Ştiri vechi   —   Automobile de serviciu utilizate în…

Automobile de serviciu utilizate în scopuri personale

Funcționarii publici de la Rezina continuă să utilizeze mașile de serviciu în scopuri personale. Aceasta în pofida deciziei conducerii raionului din 15 mai, prin care a cerut ca toate autoturismele aflate la evidenţa Consiliului Raional Rezina şi subdiviziunilor lui, pe timp de noapte şi în zilele de odihnă trebuie să fie parcate pe teritoriul Centrului de pregătire a specialiştilor pentru Armata Naţională (şcoala tehnică auto).

Dispoziţia semnată de preşedinta raionului, Eleonora Graur, este însoţită de lista automobilelor şi a responsabililor de parcarea lor obligatorie. Este vorba de maşina preşedintelui şi a celor doi vicepreşedinţi ai raionului, Direcţiilor Finanţe, Învăţământ, Asistenţă Socială, secţiilor Cultură, Construcţii, Gospodărie Comunală şi Drumuri, Centrului Militar Rezina, în total 9 autovehicule, care în timpul liber să fie parcate la locul respectiv pentru „a evita utilizarea lor în alte scopuri”.

După aproape o lună de la emiterea dispoziţiei, la 11 iunie curent, pe timp de noapte, acolo staţionau doar automobilele de serviciu ale preşedintelui raionului, vicepreşedintelui Gheorghe Botnaru, Direcţiei Finanţe şi Centrului Militar. Ceilalţi şefi evită să se conformeze dispoziţiei preşedintei de raion.

sursa: cuvintul.md